Skip to main content

Hoe topsport, via zakelijk netwerken optimale PR oplevert. Live vanuit West-Brabant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • KIT-project: IN-huis videocontentproductie
  • Opdrachtgever: Lobbelaer met samenwerking Gemeente Moerdijk.
  • Storytelling en videocontent voor social media promotie en aantrekken publiek.
  • Met dank aan Restaurant De Borgh, Dutch Limousine Service, Gemeente Moerdijk, Jesse Huta Galung
  • KIT-productieteam: Gijs, Jelmer, Kitty, Mandy

Kiki Bertens, de beste tennisvrouw van Nederland speelt de komende twee weken in het West-Brabantse Zevenbergen. Mits ze in Roland Garros niet verder komt welgezegd… De nummer 19! van de wereld speelt samen met haar tennisteam met oa Michaëlla Krajicek, Jesse Huta Galung, Elise Mertens en Ruben Bemelmans (nr 54 en 137 wereldranglijst) van even hoge wereldklasse tegen de overige top van Nederland. Doel: landstitel 2017 binnenhalen.

Tijdens 3 thuisspeeldagen en 4 uitspeeldagen, van 27 mei – 11 juni 2017 worden krachten gemeten. En belooft het tennis van het hoogste niveau in Nederland op te leveren. Alle dagen komen tennisfans vanuit heel Nederland genieten van tennis met ‘wauw’ factor. Laagdrempelig met gratis toegang, live contact en kinderen hebben een meet&greet met spelers, ledenclinics en ondernemers die prestatie en sport graag op ontspannen Brabantse wijze meemaken.

De West-Brabantse regio Moerdijk is goede grond waarop topsport gedijd. Sport verbindt, sport en werk versterkt, sport en wonen maakt dat deze provincie aantrekkelijk is voor jonge gezinnen die ruimte en kwaliteit van leven wensen. Per 2017 sponsort Gemeente Moerdijk het eredivisieteam van tennisclub De Lobbelaer zodat gezamenlijke ambities kunnen worden uitgebouwd.

Wethouder Thomas Zwiers: “Allereerst zijn we trots dat we op zo’n niveau tennis hebben in de gemeente Moerdijk. Dit mogen we echt als een visitekaartje zien. Het laat de veelzijdigheid van de gemeente Moerdijk als woon- en werkgemeente en als sportieve gemeente zien. Met Moerdijk Marketing zetten we in op het aantrekken van jonge gezinnen. Sporten is een belangrijk onderdeel van een voor kinderen interessante gemeente. Het is geweldig dat kinderen topsporters zoals die rondlopen bij TV De Lobbelaer als voorbeeld kunnen hebben.”

Meer info: www.eredivisietennis.nl

——————————– extra materiaal  ——————————–

007-geheime missie eredivisie: https://youtu.be/CHSlBr8OVDw met speler Jesse Huta Galung
Docu: Gewoon Kiki: https://www.foxsports.nl/tennis/video/fox-sports-doc-gewoon-kiki/
Kiki koorts 2016 in Brabant: https://youtu.be/uO4GK9AilGM

https://youtu.be/CHSlBr8OVDw met speler Jesse Huta Galung