Werving en selectie met persoonlijke touch

Assured werving en selectie richt zich op bank- en verzekeringsbranche. Voor haar klanten zoekt en matched ze professionals. Kracht is de persoonlijke benadering en aandacht voor de klant, ze kennen het bedrijf en de sfeer goed en zorgen dat hier de juiste professional bij wordt gevonden die voor langere termijn zal blijven.

De uitdaging

Assured benaderde KITreclame in eerste instantie voor een printuiting. Het bedrijf is jong, fris en bruisend. De bestaande huisstijl leek dat niet helemaal uit te stralen. De uitdaging is dan om het beste voor de klant te adviseren; de juiste uitstraling brengt immers de juiste business in beweging!

KIT benadering

In gesprek met Assured bleek dat de organisatie door de jaren heen verandering en groei heeft doorgemaakt waardoor ze niet meer binnen de bestaande huisstijl paste. De nieuwe jas viel vloeiend over de professionele organisatie.

Realisatie en resultaat

KIT realiseerde een nieuwe huisstijl voor Assured. Nieuw aansprekend logo dat laat zien waar Assured voor staat: De juiste match. Verder uitgewerkt in visitekaarten, enveloppen, briefpapier, omslagmap, advertenties, e-nieuwsbrieven en overige uitingen.

De professionele uitstraling past beter bij de professionele organisatie, hogere bekendheid
bij zowel de klanten als kandidaten, klantentrouw en verhoging omzet.

Past uw huidige jas nog? KIT denkt mee over juiste identiteit. Een blik van buitenaf werkt verfrissend.