Telecom, continue in ontwikkeling

De telecom branche is heftig in beweging. Veel concurrentie, hoge mate van technologische ontwikkelingen, continue strijd om als eerste met nieuwe oplossingen te komen en vooral landelijke hoge kwaliteit bereikbaarheid en service voor de klant. MCI Nederland (voorheen TTG) is onderdeel van MCI Internationaal met moederorganisatie in Amerika. MCI is inmiddels Verizon geworden.

De uitdaging

Als wereldwijde totaalaanbieder telecom wil MCI de Nederlandse zakelijke klant
interesseren voor producten zoals beveiliging, glasvezelnetwerk en speciale partneroffers. Doel is om het merk MCI als professionele en interessante partij te laten zien voor de middengrote- tot grote zakelijke klant in Nederland. Imagobouw, expertise en kennis uitdragen waardoor het netwerk aan contacten kan groeien.

Uitvoering

De zakelijke klant wil snel en specifiek voor- en nadelen afwegen. MCI is expert op dit gebied en door middel van seminars, informatie- en discussiedagen kregen interne adviseurs van klanten de mogelijkheid zich te laten informeren en met experts en collega’s de discussie aan te gaan.

Alle producties van MCI dienen te voldoen aan het merkpaspoort dat internationaal is vastgelegd. Toch wisten we met een pakkend beeld de campagne over diverse kanalen uit te zetten. Naast traditionele als folder, instore materiaal, advertenties in technisch kennisbladen werd een landelijke salesteam ingezet, online gebannerd en e-nieuwsbrieven ingezet.

Resultaat

Goed bezochte seminars en nieuwe contacten en contracten

Deelcampagnes zijn ideaal om een specifiek product in spotlights te zetten.

Iedere campagne behoort te bouwen aan het totale imago, en kan dus nooit losstaand gezien te worden