Smint smaken promotie

De bekende kleine Smint met geweldige kracht, die kent iedereen. Verduijn/Copar heeft het agentschap en regelt de marketing en verkoopkanalen. KIT werd benaderd om de advertenties, salespromotie en verpakkingen te realiseren. Smint, een van de merken van Copar.

Klant
Copar | Smint
Markt

Consumentenmarkt

Awards & Mentions
  • Productsampling
  • Direct-promotie
  • Publiciteit & pers
  • Media en adverteren
  • Drukwerk

Sampling mixed kanalen om product aan iedereen te laten proeven

De uitdaging | Eigenlijk geen uitdaging ;-)) Doel = de verschillende Smint smaken onder de aandacht brengen. Smint heeft al behoorlijke bekendheid. Vanuit Spanje, het moederbedrijf, werd basismateriaal aangeleverd zoals fotomateriaal. Er was voldoende speelruimte om alle uitingen naar eigen idee en Nederlandse maatstaf te produceren.

Zo doen we dat | De frisse Smint uitstraling is gecombineerd met frisgarantie: low-sugar en gezondheid voor het gebit. Daarnaast toch verrassend en stijlvol blijven binnen de bestaande Smint richtlijnen. KIT had een fijne samenwerking met de organisatie in Spanje.

Hier doe je het dan voor | Om verkoop van Smint een boost te geven is sampling, advertenties en publiciteit ingezet. In de vorm van een Smintverpakking samen met productfolder. Advertenties in vorm van sampling één Smintjes in sealfolie OP een advertentie. Dat smaakt naar meer. Met coole schaatsbekendheid Anni Friesinger als actietrekker is het werk van reclamemakers makkelijk. In overige uitingen speelt Smint zelf de hoofdrol.

Productsampling

Laat nieuw publiek je product proeven

Advertentiemogelijkheden genoeg, zoals sampling van Smintjes in een sealfolie OP een advertentie aangebracht. Niets leuker dan gratis Smint aan lezers verstrekken! Met coole schaatsbekendheid Anni Friesinger als actietrekker is het werk van reclamemakers makkelijk.

Productpromotie

Huis-aan-huis gratis samples

Met promotieteams en huis-aan-huis reclame, gaat Smint het land in met gratis samples. Bij iedere sample is een mini-productfolder toegevoegd met meer informatie over samenstelling van de Smint.

Bekijk hier onze expertise in marketing
Advertenties

Building the brand

Voor Smint produceerden we rondom nieuwe productpromoties, zoals de White-editie, maar ook uitingen voor de reguliere uitstraling rondom de totale range aan smaken.

Smint - white advertentie (2)

Ziet er goed uit toch? zo’n coole breezzz door je marketing. Bel ons!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.