Ontdek het hart van Het Midden Oosten

Jeepsafari in Oman, shoppen in Dubai, het mysterie van Petra, kamelentocht in de woestijn, overnachten bij Bedoeïnen, 1001 nacht in Marrakech, cocktail aan de Indische Oceaan…DKTS is DE specialist Midden-Oosten in Nederland. Een klein, flexibel en uitermate gemotiveerd team dat de persoonlijke wensen van klanten invult. EN na jaren adviseur op locatie te zijn geweest, weten ze bij DKTS echt te beste routes en adembenemendste plekjes.

De uitdaging

DKTS werkte al jaren met een logo, en verder niet veel met promotiemateriaal. Met name het netwerk reizenspecialisten en mond-tot-mond reclame zorgde voor klanten. Na enkele producties werd KIT gevraagd zich te buigen over de totale uitstraling. DKTS is toe aan een nieuwe onderscheidende uitstraling die in 2014 is neergezet, voor 2015 wordt de lijn verder uitgebouwd.

KIT benadering

Het specialisme ‘Oosten’ is de unieke kracht. Hier ligt de kennis en de passie. Bovendien is het type reis nog altijd ‘mysterieus’, ‘avontuurlijk’ en ‘hoog op beleving’. DAT moet bij iedere uiting overgebracht worden. Inspireer. Beloof DROMEN. 1001 nacht. DKTS is de gids in deze wereld vol mogelijkheden. Betrouwbaarheid, kennis, dromen waar maken.

Realisatie en resultaat

Logo en huisstijl zijn vernieuwd en nog niet eerder zo’n enthousiaste klant over hun ‘nieuwe jas’ ;-)) Het straalt de visie van de eigenaren uit. De klant associeert direct waar het bedrijf voor staat. Dat is krachtig. KIT richt zich op doelgroepen: particulier, zakelijk, reisbureaus, relaties en overkoepelende midden-oosten organisaties.

Uitvoering: huisstijl, particuliere- en partnerfolder, alle reisdocumenten, winkelsigning.

Meer info: www.dkts.nl

KIT Geeft Richting Aan Uw Ideeën. Zodat U Strategisch Kunt Groeien.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.