Familiebedrijf zet groei verder door

Wat doe je wanneer je als familiebedrijf al 40 jaar succesvol gegroeid bent in een branche die al decennia lang op eenzelfde wijze communiceert naar de klant? Juist… Vernieuwen. Innoveren. Verfrissen.

De uitdaging

KIT werkt al enkele jaren nauw bijzonder prettig samen met Floor Rolluiken om een frisse, zakelijke, kwalitatieve en vooral consistente identiteit neer te zetten. Bewust met kleine stapjes, omdat het pad redelijk nieuw en verrassend is in de branche. Bovendien geeft het de eigen organisatie ruimte om het jasje steeds beter te passen.

Inmiddels heeft de organisatie enkele jaren een professionele servicedienst, intern een geautomatiseerd controlesysteem, is de kwaliteit door verzekeringsmaatschappijen erkent en zijn in eigen huis geproduceerde systemen gepatenteerd en onafhankelijk getest en voorzien van keurmerken.

KIT benadering

De materie is beveiliging. Inbraak voorkomen. Vervelende noodzakelijke toepassingen en kostenpost waar ondernemer, architect en aannemer niet bij staan te springen. Wetgeving en verzekeringen eisen echter een kwaliteitsnorm. En de consument? Die wil het product niet zien!

KIT brengt print, advertenties, signing en online direct gericht op de eindgebruiker: de retailer, franchiseorganisatie, facilitaire inkoopafdelingen, aannemers en architecten. Focus = innovatie, kwaliteit, design: vernieuwing in materialen (lichter, betere inbouwmaten, goedkoper, onderhoudsvriendelijk), hoge service met maatwerk productieproces in eigen fabriek en 24/7 onderhoudsdienst met eigen monteurs.

Realisatie en resultaat

Een nieuw logo, symbool F van Floor en knipoog naar rolluikonderdeel. Strak doorgevoerd in herkenbare huisstijl. Van controlesticker op rolluik tot visitekaarten, huis- en servicefolder, en complete lijn productleaflets. De website is maatwerk Typo 3. De doelgroep aangesproken, van iedere productlijn gedetailleerde informatie en beeldmateriaal, pdf’s, technische tekeningen en foto’s downloadbaar. In een tijd waarin retail het zwaar heeft, blijft Floor Rolluiken groeien.

Bekijk de typo3 website: www.floorrolluiken.nl

Merkdoel: Professionalisering In Uitstraling én Organisatie

Bouw De Identiteit In Het Ritme Van Uw Organisatie.