Vacatures en stages

Wij zijn altijd opzoek naar nieuw talent!

Iedere dag is anders. Iedere dag bubbelen en bruisen. Dat wil jij toch ook!
Hieronder de nu beschikbare stageplaatsen. Het hele jaar door hebben we plek voor stages, onderzoek en creatieve denkers. Bel of mail ons.
Stage Social media

Wij zoeken jou, Social Wizz

2 plekjes: Social Media Adviseur EN Stagiair (flexibel inzetbaar/freelance)

Social Media, content, beeld & video... het is onmisbaar om een merk neer te zetten en klanten te binden. @KITreclame is het dan ook een expertise die we iedere dag inzetten voor de merken waarvoor we mogen werken. En we hebben extra Crazy Social beasts nodig die ons team komen versterken. Voor leerzame stage-plek. Of als freelancer. Je wordt onderdeel van een team creatieven en marketingdenkers en kunt direct in projecten duiken samen met onze huidige social media dame. Bel 06-21612755 of mail Kitty: info@kitreclame.nl

SOCIAL MEDIA CRAZY

Jij zorgt voor vergroten van online bereik voor KITreclame en klanten. Hiervoor zet jij alle mogelijke online media in: facebook, youtube, linkedin, twitter, instagram, pinterest, blogs maar jij weet ook wel weg met Vimeo, fora, microblogs, bookmarking, foursquare. Je plaatst berichten, maakt events aan. Samen met KITteam bouw je aan ‘t strategisch social media plan. Dit plan werk je in detail uit, met te bereiken doelen, financiele onderbouwing, creatieve uitvoering en strakke planning.

 • Je bedenkt creatieve invalshoeken voor socialmedia-brede campagnes voor al onze klanten
 • Je schrijft of redigeert teksten zodat ze ‘blog-waardig’ zijn.
 • Je reageert op reacties, houdt analyses bij.
 • Je werkt vast samen met onze Social Media Manager
CREATIEF PRODUCTIEMONSTER (ontwerper/media vormgever)

Jij stapt in vanaf de eerste creatieve brainwave. En vanuit het gezamenlijk gevormde creatieve idee/concept dat is gebaseerd op het strategische plan pik jij de uitwerking op. Hoofdtaak 1 is creatie, vormgeving, opmaak, productie t/m aanleveren tbv offline. Hoofdtaak 2 is online en interactief. vormgeving en productie websites, nieuwsbrieven, interactieve presentaties en  lichte animaties. Bijkomende taken zijn beeldbewerking photoshop, digitale presentaties, creatieve voorstellen uitwerken.

Je werkt in een creatief team met Creatief manager en mede-ontwerpers.

MERK BOUWER (marketing en communicatie)

De passie en het verhaal van een bedrijf naar boven brengen en zorgen dat imago, dienst of product van de klant gewild worden bij hun doelgroepen. Je bouwt aan bestaande en nieuwe merken. Denkt strategisch mee. Ziet kansen en mogelijkheden.

 • het KIT merk-stappenplan doorlopen met de klant.
 • je denkt mee in gesprekken bij klanten, je bent onderdeel van het creatieve merkbouw proces.
 • motiveert de klant: met leuke positioneringsvraagstukken, mini-workshops, brainstorms en consumentenpanels.
 • je ondersteunt bij invulling reclamemiddelen EN met leuke creatieve concepten en marketinguitingen.
 • je werkt samen met Senior Creatief en ontwerpers.
MARKETING TREND WATCHER

KIT wil continue op de hoogte zijn van nieuwe trends, toegepaste materialen en systemen. Van print, techniek, beeld en geluid tot nieuwe materialen, natuur of kunst. Om vervolgens toe te passen in onze creatieve concepten. Om zintuigen te blijven prikkelen. Waar we die inspiratie vandaag halen? Dat mag jij gaan zoeken.

 • Je struint internet af, langs leveranciers, exposities, bezoekt creatieve werkplaatsen en artiesten
 • Bouw een online inspiratieplein en social media
 • Leg een contactdatabase aan
 • Maak doorvertaling naar producties
 • Enkele malen per jaar een gave inspiratie-expo
 • Denk vrij en innovatief
TERRIER DIE NIET LOS LAAT (media manager)

Bij KIT zorgen we dat iedere productie en vraag van een klant wordt uitgezocht en uitgewerkt. Van offerte tot realisatie in detail. Jij werkt samen met de creatieven, maar bent vooral de snelle regelaar en vliegende kiep.

Jij stapt in vanaf de eerste creatieve brainwave. En vanuit het gezamenlijk gevormde creatieve idee/concept dat is gebaseerd op het strategische plan pik jij de uitwerking op. Hoofdtaak 1 is regelwerk. Van bedrijfsfilm, tot aparte gevouwen folders en instore presentatiematerialen. Jij belt, zoekt leveranciers/partners komt met ideeën, offertes, planningsvoorstellen. Hoofdtaak 2. websites van huidige klanten vullen met teksten en beelden

MEDIA REDACTIE MEDEWERKER

@KIT zoeken we creatieve letter-vreters EN beelddenkers. Je maakt content voor social media, website, folders en ondersteuning bij alle uitingen voor klanten. Kan jij de D’s en T’s op de juiste plek zetten? Heb je een pro-actieve houding en denk je in kansen voor klanten? Je werkt samen met een team ontwerpers, conceptdenkers en gaat mee naar de klant.

VIDEO MARKETEER (AV-SPECIALIST)

Content voor websites en social media maken we dagelijks @KIT. Beeld en video blijft is numero uno als het gaat om blijven  plakken in the brain. Help jij mee mooie, gekke, opvallende videocontent voor klanten in uiteenlopende branches te maken! Je mag je helemaal uitleven.

 • Je ondersteunt onze huidige videomarketeer
 • Denk mee bij creatief concept en hoe dit technisch neer te zetten
 • Weet hoe je video kan laten opvallen
 • Helpt mee bij alle opname-momenten

@KIT bouwen we een identiteit voor klanten, en werken langere tijd samen om alles uit te rollen en daarbij marketing makkelijk voor de ondernemer te maken. En te laten werken. We doet dat voor vakbond, overheid, business-2-business, reisbranche, bouwbedrijven en beauty, maar ook voor kleine klanten zoals restaurants en adviesbureaus.

KIT werkt en denkt vanuit de klant van de klant. De doelgroep. Degene die we willen bereiken. Omdat deze nu eenmaal andere eisen heeft dan wensen die opdrachtgevers bij KIT neerleggen. We sparren, denken vooruit, zien lijnen die uitstaan. Bepalen mede doelgroep, kansen, identiteit. Stellen boodschap, imago en meerwaarde vast die klant wil uitdragen, en vullen in HOE dat te doen. DAT maakt reclamewerk leuk. Spannend. Zien dat de klant verder kijkt dan dat ene foldertje, maar lange termijn met de klant bouwen aan meer omzet, tevreden klanten of een beter product.

Als KITter moet je zijn geïnteresseerd in de klant en zijn dienst of product. Ben enthousiast en IN voor nieuwe dingen. Lekker bruisend en lol hebben in ons werk. Nieuwe ideeën draag ze aan en onze klanten zijn blij! KIT zoekt per direct een creatief monster die direct zelfstandig aan de slag gaat.

We werken vanuit teamplay, creatieve gekte en meten is weten. Dus samen brainstormen en komen tot nieuwe, daadkrachtige, opvallende en 2thepoint concepten. Daarnaast gedegen onderzoek doen naar markt, consument en onze opdrachtgever zodat we de kaders hebben waarbinnen we kunnen werken.

Tja, en wie weet blijf je na je stage wel plakken…

‘Afwisselende uitdagingen en inleving in projecten. Zo staan we hand in hand met een vakbond, dan weer in gesprek met bewoners van gemeenten, of zijn we creatief met vloeren of verzekeringen.”

Onderdeel van een creatief proces. EN altijd een eindresultaat.