Skip to main content
 

Kitty

Creatief, concept & beleid

Het Leven Door Een ReclameBril

Een reclamedier. Of hoe dat chique heet Brand, Campaign & Communicatie specialist. Zeg maar gewoon reclamedame, want dat ben ik iedere minuut van de dag. Gevoel voor design, weten hoe de boodschap over te brengen, altijd zoekend naar die creatieve twist en originele kapstok om een campagne aan op te hangen. Maar vooral altijd kijkend vanuit de klant, de target. Met oog voor detail, en kennis van meerwaarde overbrengen. Dat is Kitty. In iedere branche, bij iedere opdracht krijgt u 300% inzet, volwaardige sparring en ondersteuning bij managementkeuzes. 25 jaar ervaring en een team specialisten staan voor u klaar. Hieronder 25 jaar in een notendop.

Strategisch marketing

Creatieve campagnes

Creatie en productie

KIT - hunkemoller
KIT - voorbeeld (3)
KIT - advertentie computer specialist
KIT - voorbeeld

Retailreclame Met De Paplepel Erin

Hunkem√∂ller, Hewlett Packard, Diergaarde Blijdorp, Gemeentelijk Vervoersbedrijf Utrecht, Jaarbeurs Utrecht… voor klanten werkten ik enkele jaren vanuit bureauzijde voor alle communicatie. Grote merken die bij mij de lat hoog legden qua kwaliteit, veelzijdige inzet marketing en nadenken bij wat je als merk uitdraagt. Verantwoordelijk voor creatieve invulling, productie en project-aanspreekpunt.

  • ontwerp en creatie
  • art-direction fotografie
  • accountmanagement
  • productie co√∂rdinatie
KIT - hunkemoller
KIT - voorbeeld (3)

Hoe 500 Franchise Winkels Overgaan Naar Vijf Nieuwe Winkelformules

Bewust maakte ik de overstap naar ‘klantzijde’. Met retail in het bloed was iedere dag van de 11 jaar een uitdaging. Verantwoordelijk voor landelijke marketing en communicatiebeleid voor retailketens met ruim 500 aangesloten winkels. Formules Electro World, Euramco, Euronics, WitgoedSpecialist, AVSpecialist, ComputerSpecialist zagen het daglicht vanuit overkoepelende moedermaatschappij United Retail.

Van tv-radio campagne, maandelijks miljoenen folders tot websites, winkelmaterialen, shop-in-shop en co-creatie met grote merken als Miele, Philips, KPN. Iedere cent gebudgetteerd, elke productie gepland, alle communicatie elkaar laten versterken. Die creativiteit, kwaliteit, veelzijdigheid en overzichtelijke aanpak zit inmiddels ingebakken.

  • landelijk marketing beleid 100+ winkels
  • restyling alle winkels & huisstijlontwikkeling
  • lange termijn branding
  • aansturing reclamebureaus en toeleveranciers
  • aanspreekpunt management en partners
  • planning & budgettering

Sparringssessie Met Mij?