Doe 't op z'n Kits

Vertel je verhaal en maak omzet

Van vraag tot antwoord

Loop gewoon bij ons binnen en leg uw reclame-vraagstuk aan ons voor. Daar zijn we voor. Hebben we al 25 jaar ervaring in. Onze instelling is pro-actief en enthousiast meedenkend. Geen probleem toch? Mocht de klik er zijn dan komen wij met een advies hoe verder te gaan. Dit alles geheel vrijblijvend, GRATIS en inclusief een Nespresso naar keuze en wie weet een worstenbroodje…

Productie en coördinatie

Handig. Uw eigen reclamebureau dat alles voor u regelt. Creatief en pro-actief. Van website tot huisstijl, folders, radio en tv, apps, interieur-styling en social media. Grafisch ontwerp en productie in eigen huis, en we voegen specialisten toe indien de opdracht erom vraagt. Ook dan houden we de regie. Doet u uw ding, doen wij ons reclameding…

Huisstijl Floor Rolluiken

Van visitekaartje tot mobiele website, alles geregeld. Wel zo fijn.

'wel-zo-handig': interim-KIT. Wij zijn inzetbaar voor tijdelijk interne marketingondersteuning.

KIT-tip

Campagnes die mensen raken

KIT maakt maatwerk campagnes die mensen raken. Wij klimmen IN de huid van uw klant. Denken als uw klant. Onze resultaatgerichte campagnes weten altijd te prikkelen. Zodat de ontvanger weet wat we bedoelen, wat uw verhaal is. En leggen we contact. Op emotie en klantbinding, of om tot actie toe te brengen. Laat uzelf zien. Start nu!

Merkbouw campagne

 Om geliefd te worden, dien je warm, verrassend maar vooral EIGEN te zijn. Wij maken campagnes met een hoge aaibaarheidsfactor. Maak uw WHY waarheid. Maak uzelf geliefd door uw doelgroepen.

Actie campagne

 Concepten die eruit springen en tot actie aanzetten. Doordat ze creatief, origineel, grappig of mooi zijn. We willen de emotie raken met verkoop en omzetverhoging tot direct doel.

Online campagne

KIT verzorgt uw Social Buzz, geanimeerde banners, juiste content, aanwezigheid op nuttige platforms en blogs, tot speciale landingpages of actiesites. Presteer optimaal in uw online vindbaarheid SEO en online adverteren SEA. Deel informatie, geef uw mening en laat zien waar uw bedrijf voor staat. Business volgt vanzelf.

Ik heb al een plan. Geef mij een creatieve invulling

Maak uzelf onweerstaanbaar

Bedrijven met een sterk merk hebben een hogere waarde dan bedrijven die hetzelfde product en misschien wel beter, maken. Wat is dat toch? Het is de mate waarin u onweerstaanbaar bent. De sterke uitstraling maakt de keuze voor klanten makkelijker en gewoon logisch, ze willen graag met het merk in aanraking komen, er wordt meer verkocht en de prijs is niet meer leidend. Waar STAAT u voor? Hoe onweerstaanbaar bent u nu? KIT zorgt in 5 stappen dat dit helder wordt.

In 5 stappen je merk

Vanuit passie, kracht en onderscheid ontstaan sterke merken met sterke communicatie. Kan uw omzet Beter? Weet uw klant u te vinden? Weten uw medewerkers waar u voor staat? START NU KLIK HIER

Merkstrategie op 1 A4

 Waar gaan we heen? Hoe nu verder? Uw merkstrategie is uw leidraad voor langere tijd. In 1 oogopslag productiekeuzes, marktinzicht, merkkeuzes, merkbouw en herkenbaar onderscheid. KIT zorgt dat u kunt bouwen aan een inspirerend merk. Waarbij klanten u volgen, niet u uw klanten. Altijd n stapje voor.

Weet wie je bent

 Een merkidentiteit kan je verzinnen, maar de klant bepaald of het waar is. Producten en diensten hebben een groeiende gelijkheid dus alleen daarmee win je het niet in het koopproces. Klanten willen persoonlijkheid zien in een merk dat aan hun wensen voldoet. Het spreekt het zelfbeeld aan. Het doel van merk-id is het brengen van dat gevoel en een sociale relatie aangaan. KIT maakt uw heldere merkID.
ANPV - goldie (2)

DOE NU DE TEST: HOE ONWEERSTAANBAAR BENT U?

START HIER

KNOW-HOW Is uw merk een geloofwaardig speler in de markt? JA? check vraag 2

VRAAG 2

MOMENTUM Behoort uw merk tot de koplopers?

VRAAG 3

DIFFERENTIATIE. Heeft u lef om zich te onderscheiden

VRAAG 4

EMOTIE Wat is de ware emotionele betekenis van uw merk/bedrijf

VRAAG 5

SYMBOLIEK Spreekt uw merk een pakkende emotionele taal

VRAAG 6

SAMENHANG Roept uw aanbod precies de juiste, gewenste emotie op

VRAAG 7

ALIGNMENT Slaagt uw merk erin eenduidig te zijn in alle contactmomenten met uw klant

VRAAG 8

Op alles JA geantwoord. Dan bent u goed bezig. Anders: bel KIT

Ik heb interesse, bel mij terug

 

MCI telecom campagne: security

Zakelijke klant wil duidelijk en 2thepoint bijgepraat worden over nieuwe producten