Doe je mee. Dan schudden we het retaillandschap op.

Is in de toekomst, ons fysieke winkelen compleet anders? Dwingen virussen en innovaties de aloude face-to-face verkoop ons tot andere keuzes. Staan er nog bakkers achter de balie, kneuterige smalle woonwinkeltjes met snuisterijen en snuffel je nog door stapels boeken? Mag dat nog? Kan dat nog? Winkelen is leuk, maar we willen het veilig, op afstand, met reductie van CO2, minder kosten en alleen noodzakelijke handelingen. Wat is jouw visie op de winkel van de toekomst, reageer op de stellingen. Deel je ideeën. Deel je inzichten. Laat je expertise zien.

We hebben visionairs nodig.

Los van alle regels

Denk buiten die ‘box’. Deel jouw visie; ontwerper, architect, gedragsexpert, kunstenaar, marketeer, grafici, filosoof, techneut, fotograaf, beeldhouwer, stedenbouwkundige en iedereen die zich aangesproken voelt. Samen komen we tot briljante inzichten. HUB360 is een platform die gemeenten, instanties, bedrijven, investeerders, adviesbureaus wil inspireren. Jouw expertise wordt door hen gezien. Jouw input is een stukje van de puzzel. De puzzel van de toekomst in retail. Doe je mee?

coronaproof bakkerij
Heeft een winkel een in- én uitgang nodig.
Is een toonbank nog nodig in de toekomst?
Vind jij dat contactloos betalen vanuit iedere plek in de winkel zou moeten kunnen
Weet jij een oplossing voor verminderen van heen en weer lopen in een winkel?
Hoe bescherm je de bezoeker van een winkel qua hygiëne, 1,5 meter afstand en toch sociale connectie?

Geef jouw visie. Zo werkt het.

1

Lees een stelling

We dagen je uit om slim en creatief lastige stellingen van oplossingen te voorzien. Iedere week publiceren we nieuwe stellingen op deze site en via social kanalen Facebook, Instagram, LinkedIn. Deze zijn altijd retailgerelateerd, en we vragen je inzichten op praktisch, menselijk, commercieel gebied vanuit jouw eigen 360 benadering.
2

Zend je oplossing in

Jij bent een expert op jouw gebied. Kan jij met jouw expertise een oplossing of een deel-oplossing bieden voor de stelling. Deel je inzichten. Vrij en open met experts en beleidsmakers. Want ieder briljant idee brengt andere briljante ideeën op gang.
3

Output

Gezamenlijk komen we tot inzichten op iedere stelling. Via HUB360 laat jij je expertise zien en brengen wij alle output onder de aandacht van gemeenten, instanties, adviesbureaus. Ook zij helpen mee bij het komen van de inzichten. Ons uiteindelijke doel is dat de gezamenlijke ideeën ook uitgevoerd kunnen gaan worden. Een proces waar jij natuurlijk onderdeel van bent.

Overzicht Retail Specialisten

Vind hieronder de mensen en bedrijven met een visie voor de toekomst. Neem zelf contact met ze op, of meld uw retailvraagstuk aan HUB360 zodat wij een team specialisten bijeen brengen en aan de slag gaan.

Supply Chain

Kees Klaassen | AR specialist | www.ar.nl

Simon Anderson | Virtual Designer | www.virtualall.com

Techniek

Lever jij materialen en ideeën op gebied van Augmented Reality, 3D, NarrowCasting, Digital Signage, NFC,  Jouw naam komt hier. Mail ons je naam en website.

 

Kees Klaassen | AR specialist | www.ar.nl

Simon Anderson | Virtual Designer | www.virtualall.com

Point of sale

Jouw naam komt hier. Mail ons je naam en website.

Interieur

Jouw naam komt hier. Mail ons je naam en website.

Gedragswetenschap

Jouw naam komt hier. Mail ons je naam en website.

Creatief

Ben jij ontwerper/designer. Jouw naam komt hier. Mail ons je naam en website.

HUB360

Open onafhankelijk platform, voor en door gepassioneerde retailspecialisten en hun netwerk.

Oog op retail

Vanuit natuurlijke nieuwsgierigheid stellen wij gedurfde vragen. Want waarom gaat het niet anders? Wat houdt het tegen? Bekijk het eens 360-HUB!

Passie voor retail

Met grote waardering voor het ondernemerschap zien we hoe hard geknokt wordt. Om te overleven is voor het weloude kopen & verkopen toekomstbestendig vernieuwen nodig.

Verbinden in retail

Dit is een zoektocht naar innovaties binnen retail-gerelateerde vraagstukken. Het kader is altijd het verbinden en positief verbeteren van menselijkheid, welzijn en milieu.

Deel jouw visie

Mail ons je uitgebreide visie, research, onderbouwing met eventuele schetsen, foto’s of video’s als bijlage. Wij publiceren dat onderaan de stelling. Zodat iedereen dat kan lezen. Natuurlijk kan je ook direct onder de stelling je blog-reactie achterlaten. We zijn benieuwd!