Website en shop zijn het kloppend hart in je organisatie, het groeit met je mee.

We ‘gooien’ niet zomaar een site in de lucht, we willen websites die de klant trekt, vasthoudt, terug laat komen en vooral verkoop realiseert.

!kit bouwt websites op een keuze uit open source systemen zoals WordPress, Magento en Typo3 voor professioneel resultaat. We denken na over wensen van bezoekers en gebruikersgemak, regelen de techniek, maken het design, regelen alle content en verzorgen totale oplevering. En daarna zorgen we dat je website of webshop klanten blijft trekken en zijn we 24/7 je aanspreekpunt.

All-in platformen

Online platform voor klanten en je personeel

Je klant of personeel wil online snel en makkelijk vinden wat men zoekt. Al is het midden in de nacht. Daarom bouwen we je website vanuit de gebruiker. Niet voor het 'mooi'.

Vooraf aan de bouw doen we een SEO-analyse. Hoe kan je website goed gevonden worden. Ook een eventuele migratie voor de overzet van je oude website naar de nieuwe omgeving wordt stapsgewijs voorbereid.

Bij de realisatie gaan we uit van 3 stappen:

  1. Flowchart die alle stromingen in een website helder maakt
  2. Wireframe waarmee de functionaliteiten in de complete site vooraf doordacht zijn
  3. Grafisch ontwerp, motion design en content.

We doen de totale bouw, test, evaluatie van je nieuwe website of webshop. En daarna houden we continu je website up2date en voorzien we van nieuwe content. Zo blijf je altijd goed gevonden in zoekmachines en blijven bezoekers steeds weer naar je site komen.

Bekijk HIER projectvoorbeeld Personenvervoer Goverde, waar we een consumentenwebsite met geïntegreerd omgeving voor vaste klanten en medewerkers realiseerde.

All devices e-commerce

Altijd en overal bereikbaar

Bezoekers van je website zijn meestal minimaal 50% mobiele gebruikers, en verder verdeeld over tablets, desktop en laptop. Maar vooraf bespreken we ook jullie interne gebruik. Daarom bouwen we je website mobile-first en volledig responsive (schaalt mee) voor het hoogste gebruiksgemak van je website bezoekers.

Zoals bij Floor Rolluiken, die iedere monteur en buitendienstmedewerker een eigen mobiel geven met daarop een startscherm in de huisstijl en app die linkt naar de interne administratie.

En voor Barbizon zorgcenter bouwden we een 360 graden website waarbij je met een 3D bril door een pand loopt zonder daar zelf fysiek te hoeven zijn.

57%

Mobiele bezoekers

80%

Groei door responsive gebruiksgemak

Landingspagina's en doelgroep websites

Een landingspagina is een pagina in je website waarop je bezoeker rechtstreeks 'landt' vanuit een zoekmachine of een link gedeeld via e-mailmarketing of social media. Hoofddoel is het krijgen van nieuwe klanten, contactgegevens of een verkoop. Vaak is deze pagina onderdeel van een activatiecampagne en marketing uiting.

Doelgroep websites kunnen ingezet worden wanneer je als bedrijf meerdere markten wenst aan te boren.

Voorbeeld: onze klant, een taxi bedrijf. Hoofddoel is individuen en groepen van A naar B brengen. Maar er zijn drie specifieke markten die ze willen aanspreken: zakelijk persoonsvervoer, trouw- en feestvervoer en festivalvervoer. Iedere markt heeft een eigen gerichte doelgroep, specifiek product en wijze van communicatie en promotie. We maakten drie huisstijlen, drie websites, losse campagnes en per merk een keuze van kanalen zoals social media, e-mail en direct mail.

Lees meer over dit project >

Wil je dat je merk gezien wordt?

Leg ons je vraag en wensen voor, we denken gelijk met je mee.

Blijf lange termijn een sterk merk

Laat ons je marketing ontzorgen

Bekijk ons totale marketing aanbod

Blijf bij met het laatste marketing nieuws. Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief.