Stap 1. Pak je plek in de markt

Merken met een duidelijke identiteit worden beter onthouden. Beter gezien. Bouwen een band op met klanten. Die identiteit zit in je DNA, komt vanuit je kern en dagelijkse drive. !kit vindt je unieke identiteit en legt verbanden naar je doelgroepen en product- of dienstenaanbod. We brengen je binnen naar buiten!

> Bepaal je nieuwe toekomst, start een slimme strategische marketing sessie

Slimme strategie vanuit je kern

Pak je plek in de markt vanuit je eigen kracht

Een unieke identiteit verzin je niet, dat bén je. !kit is ervaren in het naar boven halen van jullie unieke onderscheidende vermogen. Jouw unieke ik.

We starten met onze ID-sessies, we duiken in je identiteit. Dat doen we samen met je medewerkers, management en selectie van klanten. Die houden je een spiegel voor en laten zien welke verwachtingen ze hebben bij je dienst. En geloof ons, die is vaak totaal anders dan jij denkt! Onze marketing sessies hebben een open sfeer zodat iedere deelnemer gehoord wordt. Met als einddoel, serieuze input voor het strategisch marketingplan.

> Doe onze gratis archetype test. Welk type bedrijf ben je?

> Bekijk onze marketing identiteit kennis sessies

Marketing strategie geeft je koers

Creëer betekenis op lange termijn

!kit vindt jouw unieke identiteit en vormt dit tot een marketing strategie plan. Dit geeft je richting voor de komende jaren.

We leggen verbanden naar je doelgroepen en product- of dienstenaanbod. Je marketingplan geeft richting in beleidskeuzes, je duurzaamheids- en personeelsbeleid. Wij zorgen dat klanten, relaties en werknemers je vinden vanwege je onderscheidende kracht, dat betekenis voor ze heeft.

30+

Jaren ervaring

10x

ID sessies per jaar

Wil je dat je merk gezien wordt?

Leg ons je vraag en wensen voor, we denken gelijk met je mee.

Er is meer mensen marketing mogelijk

Bouw een sterk merk, met onze marketing

Bekijk al onze diensten

Blijf bij met het laatste marketing nieuws. Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief.