Bepaal slim je social kanalen

Social media in je bedrijfsstrategie kan leiden tot aanzienlijke groei in inkomsten mits consistent, kwalitatief en meetbaar vanuit betrokkenheid van je publiek doorgevoerd.

1

Toename van merkbekendheid

Door actief te zijn op sociale media, kan je je merk meer zichtbaar maken bij een groter publiek. Dit kan leiden tot meer bekendheid en interesse in het merk, wat kan resulteren in meer potentiële klanten en uiteindelijk meer omzet.
2

Klantbetrokkenheid en loyaliteit vergroten

Door regelmatig te communiceren met klanten via sociale media, kan je een sterke band opbouwen en de betrokkenheid vergroten. Tevreden klanten zijn eerder geneigd terug te keren en herhaalaankopen te doen, wat de inkomsten van je bedrijf kan verhogen.
3

Directe verkoop via sociale media

Veel sociale mediaplatforms bieden nu e-commercefunctionaliteit, waardoor je producten rechtstreeks op het platform kunt verkopen. Dit kan leiden tot directe omzetgroei.
4

Reclame en promotie

Sociale media bieden krachtige advertentieplatforms waarmee je producten of diensten aan een gericht publiek kunt promoten. Effectieve advertenties kunnen leiden tot meer verkeer naar je website en uiteindelijk tot meer verkopen.
5

Klantenservice en feedback

Sociale media stelt je in staat om direct te communiceren met klanten, vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en feedback te verzamelen. Door klanten een positieve ervaring te bieden, kan je hun tevredenheid vergroten en herhaalaankopen stimuleren.
6

Start vandaag nog je social media, goed!

Waarop wacht je? Bel ons en wij pakken het op.
Stap 1: Social media strategie

Connectie vanuit een slimme social media strategie

Social media heeft de kracht om een relatie te bouwen met je doelgroep. Maar dit gaat niet zomaar. Want social gebruikers zijn gevoelig voor trends, fun en 'what's new'... En dus is het belangrijk om in te haken op die emotie door vanuit een slim, doordacht basisidee een verhaal te bouwen dat je opvallend neerzet en uitbouwt de komende tijd.

KIT zet een solide basis, vanuit je doelen en doelgroepen in een Social Strategie.

Vanuit de strategie bedenken we een creatieve rode draad. Daarna bedenken we creatieve content die jouw verhaal op originele wijze social buzz brengt. En we blijven je het hele jaar door adviseren over nieuwe trends, innovaties met als doel dat je groeit in de connecties met je fans.

Start met je social strategie
Stap 2: Social media planning & creatieve content

Wij maken je creatieve content vanuit een strakke planning

We maken dagelijks maatwerk opvallende en creatieve content dat past bij je merkverhaal en je bedrijf. Wij weten de balans tussen aandacht trekken, mooi zijn, humor en opvallen. Wij weten wanneer we sales roepen, en wanneer we relaties bouwen. Wij weten hoe we je fanclub kunnen doen groeien. Enige dat we van jou vragen is een lange termijn blik. Want social media groeit met je merk mee.

We maken video’s en foto’s daar waar het nodig is. We schrijven de teksten en kiezen beelden. We bepalen voor een heel jaar de social media planning en je krijgt een overzicht van de wekelijkse content zodat je geheel op de hoogte bent. Samen bouwen we met je social media aan je merk!

Laat ons je content maken

73%

gebruikers op internet

85%

Groei in contacten

Wil je dat je merk gezien wordt?

Leg ons je vraag en wensen voor, we denken gelijk met je mee.

Bouw je mensen-merk

Een sterk merk valt op. Wij weten hoe.

Bekijk al onze diensten

Blijf bij met het laatste marketing nieuws. Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief.