Campagnes geven een boost aan je merk, en wij zijn daar expert in.

Campagnes zet je in voor activatie, product introductie of om je merk keihard in beeld te brengen. Creatieve campagnes die je doelgroep bereiken op originele manier waardoor ze niet meer om je merk of product heen kunnen.

We delen campagnes grofweg in drie doelen:

  • merkimago vergroten
  • zichtbaarheid vergroten
  • activatie/sales.

Welk doel heb jij voor ogen? Laat het ons weten.

Merkimago

WHY merkbouwende campagnes

Om geliefd te worden, dien je warm, verrassend maar vooral EIGEN te zijn.

Wij maken campagnes rondom je merk met een hoge aaibaarheidsfactor. Dat doen we zowel op radio, tv en online advertenties gericht op de grote massa met als doel verhogen van de merkbekendheid.

Maar ook persoonsgericht richting een selecte doelgroep in direct mailings en e-mailings wat meer direct meetbaar tot omzet kan leiden. In beide gevallen zorgen we voor meetbare informatie en terugkoppeling.

Online marketing zoals de website en social media maakt een essentieel onderdeel uit van de branding strategie. 24 uur per dag, 7 dagen per week is je website dé plek waar klanten bestellen, afspraken maken of bevestiging zoekt voor een aankoop.

Maak je WHY zichtbaar en wordt gewild!

Start NU met een imago campagne

WWWe zijn er campagnes

Laat jezelf zien.

We maken social buzz, opvallende content, animatie-banners, interactie, aanwezigheid op externe platforms, blogs en creëren volgers. Maak koppeling naar landingspagina's vanuit geoptimaliseerde SEO (gevonden worden in zoekmachines) en SEA (online advertenties) en wordt snel gevonden. Business volgt.

Activatie

Kom in actie campagnes!

Activatie campagnes zijn kort, snel en krachtig. Ingepakt in een creatief concept dat eruit springt en de doelgroep tot actie aanzet. Doordat ze creatief, orgineel, grappig of mooi zijn wil je klant dit écht niet missen. Onze activatie campagnes raken de gevoelige snaar van je klant met als doel directe verkoop en omzetstijging.

Meer sales? Start je activatie

70%

Groei in je bereik

7x

Je laten zien, pas dan beslist je klant.

Zin in actie en meer zichtbaarheid?

Creatief en sales gericht weten we je ideale klant te vinden. Bel ons! >

Groei met je merk

Meer resultaat, laat ons je marketing doen

Naar al onze marketing diensten

Blijf bij met het laatste marketing nieuws. Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief.