Skip to main content
 

In 5 stappen je merk

Groei vanuit eigen kracht

1
Merk identiteit
2
Marketing strategie
3
Merkverhaal
4
Creatief concept
5
Reclameplan

Welke merkpersoonlijkheid heeft jouw bedrijf?

1

WIE ben je?

Ondernemingen en merken met een duidelijke identiteit worden beter onthouden. Beter gezien. Bouwen een band op met klanten. Die identiteit zit in je dna, komt vanuit je passie, je kern en dagelijkse drive. Hoe breng je binnen naar buiten? Wij halen je unieke identiteit naar boven en leggen verbanden met je doelgroepen, productaanbod in een uniek onderscheid.

Hoe we dat doen? Met de KIT-ID-sessies nemen we je stap-voor-stap mee naar jouw unieke: IdentiteitKernwaardenBedrijfsstrategie.

Samen met je medewerkers, management en klanten komen we achter jouw unieke identiteit. De KIT-ID sessies zijn berucht om hun gezellige open sfeer, zodat iedere deelnemer het lef heeft om te zeggen wat hij ervaart en denkt. Met als einddoel natuurlijk de serieuze input voor het strategisch marketingplan.

Is je bedrijf een held… of een tovenaar?

2

WAT is je unieke kracht?

Marketing strategie =  oplossing vinden voor probleemgebieden binnen je organisatie

Als je weet wie je bent, kun je bepalen WAT je plan van aanpak wordt. Hoe ga je je onderscheidend in de markt zetten, en hoe val je meer op dan je concurrent. En weet je eigenlijk wel wat je klanten van je wensen, en wat hen bezig houdt. Vul je dat nu al in, of zou dat beter kunnen. Zijn er probleemgebieden of zwakheden binnen je organisatie dan dienen we die aan te pakken, en je positieve pluspunten gaan we natuurlijk vergroten en uitbouwen. Vanuit je merkDNA, identiteit en de rol die je voor je klanten kunt betekenen zetten we richting uit die je met de onderneming op wenst te gaan. Je verdere groei kan beginnen.

3

WAAR sta je voor?

Merkverhaal en merkwijzer.

Je merkverhaal is uniek en van jou. Je vertelt je klanten wat je hen belooft en hoe je door hen onthouden wenst te worden. Wees trots op je merkverhaal en zorg dat je merkwaarden in ieder bedrijfsonderdeel en in iedere vorm van communicatie tot uiting komt. Het vormt de adem van je bedrijf. Dat kloppend krijgen maakt het verschil tussen een zwak en een sterk merk.

Impact van een verzekeraar

 Merkverhaal van Arla

4

HOE vertel je het?

Creatief concept.

Nu gaat het nog leuker worden. Want je merkverhaal mag vanaf dit punt naar buiten uitgedragen gaan worden. Je draagt je merk als een fijn zittende jas. We werken het voor je uit in een creatief concept, met een strakke basis huisstijl maar ook actiegerichte en leuke campagnes gericht op iedere specifieke doelgroep. We kiezen de juiste fotografie, kleuren, tekst en styling.

Welke creatieve jas past je

5

Laat jezelf zien!

Reclameplan en jaarplanning

Marketing zetten we je slim het hele jaar in, overzichtelijk en op elkaar afgestemd. Omdat je klant via verschillende media je boodschap wil ontvangen is deze omni-channel benadering vanuit alle gewenste kanalen. Voor optimaal bereik. Je gaat dus zeker gezien worden. En resultaten meten we. Maandelijks, wekelijks of dagelijks kunnen we anticiperen. En nog mooier: we regelen alles voor je.

KITreclame verzorgt al je reclameuitingen. Van website en social media, nieuwsbrieven tot drukwerk, radio of TV-commercials en advertenties, maar ook de aankleding van je pand en je wagenpark tot het bloemetje op de receptiebalie en kleding personeel.

Start NU met bouwen aan je merk