Skip to main content

Visje vangen! Test zelf de nieuwe trailerhelling

Bij KIT weten we inmiddels het verschil tussen een snoekbaars en een snoek, EN kennen we nu in detail het prachtige visgebied dat vanaf nu ook per boot beter te bereiken is. Voor onze klant Sportvisserij Zuidwest Nederland regelen we alle communicatie-uitingen, dus ook de informatieborden die op locaties worden geplaatst om recreanten én de sportvisser te informeren.

Zin om een visje te vangen? Onze tip: de nieuwe trailerhelling gebruiken bij de Galathese Haven bij Ooltgensplaat. Veel plezier!

Meer weten?

Lees hier wat we verder doen voor Sportvisserij Zuidwest Nederland

OF check de website van Sportvisserij Zuidwest Nederland

Op dinsdag 1 augustus opende Arend-Jan van der Vlugt (wethouder gemeente Goeree-Overflakkee), Hans Bal (eigenaar Paviljoen Sluishaven) en Eric Marteijn (voorzitter van Sportvisserij Zuidwest Nederland) tijdens een feestelijke bijeenkomst de vernieuwde trailerhelling in de Galathese Haven bij Ooltgensplaat.

De Galathese Haven aan de noordzijde van het Volkerak biedt na de ontmanteling van de oude helling, één van de weinig overgebleven mogelijkheden voor sportvissers om in dit gebied hun boot te water te laten. De bestaande trailerhelling in de Galathese Haven voldeed niet meer aan de eisen van een moderne trailerhelling en werd daardoor nauwelijks gebruikt. Door de onthulling van een informatiepaneel door de drie partijen werd de trailerhelling officieel geopend.